Castelldefels tindrà nou pas de connexió amb la platja

Una passarel·la sobre l'autovia (C-31), que estarà adossada a l'actual pas elevat de l'avinguda de la Pineda, afavorirà la mobilitat de vianants i ciclistes

Una nova connexió entre el centre del municipi i els barris castelldefelencs de la platja, a través de sistemes de mobilitat sostenible (bicicleta o a peu) començarà a ser una realitat aviat. Aquest és l'objectiu del projecte de construcció d'una nova passarel·la per sobre de l'autovia (C-31), que salvi d'una forma segura aquest obstacle per a la connectivitat urbana. El projecte es va adjudicar el passat 27 de setembre. Les obres començarien a finals d'aquest 2022 i està previst que tinguin una durada d'uns 14 mesos. El pressupost és d’1,5 milions, que els aportarà íntegrament el departament de Territori de la Generalitat, que s'encarrega de l'execució de les obres.

 noticies fotos 7917 nfo foto

Aquesta nova passarel·la estarà adossada a l'actual pas elevat que uneix l'avinguda de la Pineda amb el carrer 11 i que connecta amb la platja de la Pineda. El nou recorregut que es generarà donarà més espai tant a vianants com a ciclistes i millorarà les condicions actuals d'accessibilitat i mobilitat. La passarel·la complirà els requisits d'accessibilitat i es complementarà amb unes escales i una rampa adaptada fins a la plaça Rosa dels Vents. Aquesta plaça també es renovarà amb un espai més amable, amb vegetació i arbrat i una zona d'estacionament ordenada.

El projecte de construcció d'una passarel·la per sobre de la C-31 s'emmarca en el conveni signat entre la Generalitat, a través del departament de Territori, i l'Ajuntament de Castelldefels, per a l'execució d'obres de reparació i manteniment de diversos passos superiors corresponents a vials urbans sobre la carretera C-31 i l'autopista C-32.

Redacció / Fotos: Aj. Castelldefels

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix