Sant Feliu fa un minut de silenci en memòria al nen mort per accident

La concentració va comptar amb una àmplia representació del consistori encapçalada pel seu alcalde i la comunitat musulmana resident a la ciutat, entre ells l'imam de la localitat, va oferir unes paraules i una pregària en memòria del petit

La plaça de la Vila de Sant Feliu de Llobregat va acollir ahir divendres al punt del migdia un minut de silenci en memòria del nen de dos anys que aquest dimecres va caure des del balcó de casa seva, d'una alçada de nou pisos, al barri de Can Calders, i que finalment va morir dijous a l'Hospital Sant Joan de Déu, on estava ingressat i on no es va poder fer res per salvar-li la vida.

FgJ HXuX0AMBR9p

FgJ70iXaAAESFRs

La concentració va comptar amb una àmplia representació del consistori, així com de la comunitat musulmana resident a la ciutat, entre ells l'imam de la localitat, que ha ofert unes paraules i una pregària en memòria del petit. L'alcalde, Oriol Bossa, ha demanat respecte i empatia per la família, que rep suport psicològic des del mateix dimecres. "Estem consternats, les circumstàncies de l'accident són molt dures, la criatura se la van endur amb constants vitals a l'hospital, on malauradament va acabar morint", va dir Bossa.

FgJ FeNXwAAhAvV

L'Ajuntament ha lamentat el tràngol que està passant la família, motiu pel qual s'han activat els protocols de suport establerts. "Des del mateix dimecres vam activar el servei del centre d'atenció psicològica de Barcelona, que presta servei a Sant Feliu, i estem en contacte a través de serveis socials amb la família per tot allò que necessitin, des del transport a l'allotjament", va afegir Bossa, tot destacant la dificultat que suposa per a la família tornar a la llar on va morir el petit.

FgJ97QWWQAMkMrS

En el mateix sentit s'ha expressat l'imam de la localitat, Jamal Dine Khamlich el Maimouni, que ha ofert una pregària per l’infant i que ha estat seguida pels presents a la plaça. "Tota la comunitat musulmana està al costat de la família, hem ofert ajuda psicològica al pare i la mare, i esperem que es recuperin aviat", ha afegit l’alcalde.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Feliu de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
158

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix