Sant Feliu i Càritas ajudaran les famílies en risc de perdre la casa

Imprimeix

Càritas designarà a una persona voluntària que atendrà la ciutadania, estudiarà els casos particulars i farà propostes d'actuació.

El Servei de Mediació en Habitatge de Càritas farà la mediació i la interlocució amb les entitats financeres i amb els propietaris dels habitatges llogats per trobar les solucions més adequades en cada cas.

El principal objectiu de l'acord és treballar per prevenir l'exclusió social, han assegurat des de l'Ajuntament, que posarà en funcionament el servei a les dependències de les Oficines del Servei Local d'Habitatge, ubicades al Palau Falguera.

En funció de la problemàtica, Càritas podrà ajudar econòmicament les persones o famílies, o bé buscar-los habitatges de substitució, conjuntament amb l’Ajuntament, en els casos en què es consideri oportú.

D’aquesta manera, l’Ajuntament i Càritas uneixen esforços per tal de millorar la coordinació entre les dues parts a l'hora d'assessorar i ajudar els ciutadans que no poden fer front al pagament de la seva residència habitual, ja sigui el lloguer o la hipoteca.

Redacció | Foto: Arxiu