Els i les banyistes valoren alt la platja de Castelldefels

Nou de cada deu usuaris i usuàries entrevistats revelen un alt grau de satisfacció de les condicions, els serveis i les activitats que ha oferit aquest estiu

Durant la temporada alta de platja, del 15 de juny al 15 de setembre, les informadores de la platja van realitzar una mitjana de vint enquestes diàries entre els visitants de la platja de Castelldefels, tant forasters com veïns del municipi, per saber el seu grau de satisfacció amb el litoral i els serveis i activitats que inclou. Els resultats d'aquestes enquestes posen de manifest un grau alt de satisfacció entre els usuaris i usuàries.

 noticies fotos 7853 nfo foto

Així, nou de cada deu persones (94%) es mostren “contents” o “satisfets” amb la seva experiència a la platja, de forma que la qualifiquen de “molt bona” o “bona”. Pel que fa a la valoració de l'estat ambiental de la platja, un 78% la consideren “bona” o “molt bona”.

istockphoto 1225999981 612x612

D’altra banda, els equipaments de la platja també reben una valoració molt positiva. El 81% els consideren “bons” o “molt bons”. Els serveis d'establiments de temporada de la platja (guinguetes, etc) són qualificats de “bons” o “molt bons” pel 64% dels enquestats. El nivell de seguretat a la platja és valorat “bo” o “molt bo” pel 80% dels enquestats. A més, la informació rebuda a través de cartells, tòtems, etc, ha rebut un 91% de valoracions “bones” o “molt bones”.

IMG 20200702 120503

La informació rebuda des de l'Oficina d'informació turística rep la qualificació de “bona” o “molt bona” per un 94% dels enquestats. Finalment, el paisatge del Front Litoral es valora de forma “bona” o “molt bona” pel 93% de les persones enquestades.

Redacció / Fotos: Aj. Castelldefels-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix