El Sant Joan de Déu, guanyador d’un Premi TOP Value de IQVIA

El centre sanitari espluguí va rebre un reconeixement per a la seva excel·lència hospitalària

Més de 30 hospitals del nostre país s'han sumat a aquesta segona edició dels Premi Top Value de IQVIA, que arrencaven l'any passat per a reconèixer aquells centres amb major recorregut en l'assistència basada en valor, i que té com a objectiu situar el valor aportat al pacient com a eix principal per a les organitzacions i sistemes de salut.

Captura de pantalla 2022 10 19 a las 16.37.29

Un dels centres sanitaris reconeguts va ser l’Hospital Sant Joan De Déu, que va rebre un reconeixement per a la seva Excel·lència hospitàlaria. Carles Illa, director de l'àrea Healthcare en IQVIA, va destacar "la naturalesa pionera de la iniciativa". "Tinc pocs dubtes que aquest paradigma d'avaluació que avui es veu tan innovador serà la norma dins de vint anys. Ser capaços de posar els resultats rellevants per als pacients damunt de la taula i actuar sobretot allò que els envolta acabarà sent clau per la seva íntima relació amb la raó de ser del sistema de salut: l'eficàcia", va afirmar.

Redacció / Fotos: HSJD

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix