L’Ajuntament Begues obrirà les portes a la nova residència pública

Imprimeix

El 22 d’octubre hi haurà una jornada adreçada a la ciutadania per poder visitar les instal·lacions, i també s’ha obert el període per presentar propostes de nom del nou centre

Abans d'acabar l'any, el nou centre de prestació de serveis a la gent gran obrirà les seves portes i la primera residència pública de Begues acollirà les primeres persones usuàries. Abans, però, el consistori posarà en marxa un seguit d'accions perquè tota la ciutadania conegui el nou equipament i els seus serveis.

centre serveis gent gran i residencia 2

Així, dilluns vinent, 17 d'octubre, a les 18.30 hores hi haurà una reunió informativa per a futures persones usuàries i/o les seves famílies, sessió que inclourà una visita guiada a les instal·lacions. La sessió es repetirà dimecres, 19 d'octubre, en torn de matí,  a les 10 hores. Les sessions serviran per exposar el funcionament de l'equipament, els serveis que es prestaran i les seves condicions d'accés, així com els tràmits a seguir per a ser-ne persona usuària. Més enllà del que s'expliqui durant la sessió, qui vulgui aprofundir en el seu cas particular podrà aprofitar per agendar una reunió individualitzada amb la direcció de l'equipament.

centre serveis gent gran i residencia 4

Per altra banda, dissabte següent, 22 d'octubre, tindrà lloc una jornada de portes obertes adreçada a la ciutadania en general que estigui interessada a visitar les instal·lacions del centre de serveis i residència i comprovar com és per dins l'equipament. L’equipament estarà format per dues unitats de convivència (plantes superiors) que funcionaran com a residència assistida i un centre de serveis d'atenció diürna (planta baixa), amb un model d'atenció centrada en la persona.

Procés participatiu

D’altra banda, cal recordar que fins al 27 d'octubre és obert el període per a presentar propostes de nom per al centre. Es tracta d'un procés participatiu obert a la ciutadania, la fase de votacions del qual tindrà lloc a principis de novembre.

Redacció / Fotos: Aj. Begues