La Policia Local vicentina garanteix la seguretat del transport escolar

Els agents policials revisen periòdicament que els vehicles compleixin la normativa i tinguin els elements de seguretat en bon estat, i en paral·lel, s’iniciaran tallers d’educació vial pels infants de 4t i 6è, en el marc de la nova Unitat de Policia de Proximitat

Un any més la Policia Local de Sant Vicenç dels Horts posa en marxa les tasques d’inspecció del transport escolar. Es tracta d’una actuació que està plenament incorporada a l’activitat quotidiana de la policia, amb la finalitat de garantir el bon estat dels autobusos que porten d’excursió l’alumnat vicentí.

SVH 32 scaled

La Policia Local controla que tant l’autocar com la persona que el condueix estiguin en perfectes condicions i compleixin amb la normativa de transport escolar. Per exemple, es revisa l’antiguitat del vehicle, la distribució dels menors i del professorat a l’interior de l’autocar, la presència d’extintors i farmaciola, la ITV al dia, etc. En cas de detectar alguna incidència que impedeixi la circulació o el transport de menors, cal substituir el vehicle. Si la Policia Local confirma que tot està en ordre, la patrulla repassa amb el professorat les principals mesures de seguretat que cal seguir i l’excursió arrenca.

svh prat 3

La regidora d’Educació, Patricia Higueras, ha destacat la implicació de la Policia Local en una tasca que considera “clau per la tranquil·litat de les famílies”. I ha celebrat l’arribada de la Policia de Proximitat: Una de les accions principals de la Policia Local és la seguretat dels infants i vetllar pel bon funcionament de les activitats educatives. La Unitat de Proximitat reforçarà encara més aquests objectius.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Vicenç dels Horts

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix