La Fira de Barcelona, a favor de l’ampliació de l’Aeroport del Prat

Imprimeix

“Des del més pur i absolut respecte a totes les posicions, cal ser coherents i plantejar la intercontinentalitat de l'aeroport”, ha dit el seu president, Pau relat

El president de Fira de Barcelona, Pau Relat, va fer ahir una crida a tancar un acord per ampliar l'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat per ajudar la institució firal a estendre la seva activitat, en “coherència” amb el pla d'ampliació de les seves instal·lacions que està duent a terme.

fireta barce 2

Durant la seva participació en el Fòrum Catalunya Tribuna Barcelona, Relat ha recordat que Fira està immersa en un projecte d'ampliació del seu recinte de Gran Via i de modernització del de Montjuïc, que comporta una inversió de 400 milions d'euros, i amb el qual pretén captar nous salons i més visitants.

“Hauríem d'intentar ser coherents i dimensionar les nostres infraestructures de país per donar resposta a les necessitats creixents. Des del més pur i absolut respecte a totes les posicions, cal ser coherents i plantejar la intercontinentalitat de l'aeroport”, va dir.

fireta barcelona 3

El president de Fira ha insistit que “per ser competitius i seguir liderant cal assumir necessitats i responsabilitats, disposar d'idees, recintes, infraestructures i eines adequades per competir”. En aquesta línia, ha recordat que la institució firal desenvolupa la seva activitat en un entorn “de gran rivalitat” a nivell internacional, i que per aconseguir els seus objectius el 2019 va acordar ampliar els seus actuals recintes.

Redacció / Fotos: Fira de Barcelona