La Fira de Barcelona, a favor de l’ampliació de l’Aeroport del Prat

“Des del més pur i absolut respecte a totes les posicions, cal ser coherents i plantejar la intercontinentalitat de l'aeroport”, ha dit el seu president, Pau relat

El president de Fira de Barcelona, Pau Relat, va fer ahir una crida a tancar un acord per ampliar l'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat per ajudar la institució firal a estendre la seva activitat, en “coherència” amb el pla d'ampliació de les seves instal·lacions que està duent a terme.

fireta barce 2

Durant la seva participació en el Fòrum Catalunya Tribuna Barcelona, Relat ha recordat que Fira està immersa en un projecte d'ampliació del seu recinte de Gran Via i de modernització del de Montjuïc, que comporta una inversió de 400 milions d'euros, i amb el qual pretén captar nous salons i més visitants.

“Hauríem d'intentar ser coherents i dimensionar les nostres infraestructures de país per donar resposta a les necessitats creixents. Des del més pur i absolut respecte a totes les posicions, cal ser coherents i plantejar la intercontinentalitat de l'aeroport”, va dir.

fireta barcelona 3

El president de Fira ha insistit que “per ser competitius i seguir liderant cal assumir necessitats i responsabilitats, disposar d'idees, recintes, infraestructures i eines adequades per competir”. En aquesta línia, ha recordat que la institució firal desenvolupa la seva activitat en un entorn “de gran rivalitat” a nivell internacional, i que per aconseguir els seus objectius el 2019 va acordar ampliar els seus actuals recintes.

Redacció / Fotos: Fira de Barcelona

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
165

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix