Laura Vilagrà visita el Palau de Requesens de Molins de Rei

Imprimeix

La consellera de la Presidència també va tractar amb les autoritats locals qüestions mediambientals, de la gent gran i la futura residència, entre altres

L’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, va rebre a la consellera Laura Vilagrà, consellera de la Presidència de la Generalitat. La rebuda ha tingut lloc a la plaça Catalunya, davant de la Casa de la Vila. Posteriorment, es va dur a terme la salutació al consistori a la sala de sessions, on també es va fer la tradicional signatura del llibre d’honor de la vila i el lliurament d’obsequis institucionals.

visiteta 2

L’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, va agrair l’interès de la consellera de voler conèixer la realitat del municipi i fer un intercanvi d’impressions. “Hem pogut parlar de diverses qüestions i projectes que s’estan duent a terme a la Vila, i també aspectes més generals que afecten el conjunt de municipis i depenen de la Generalitat”, va dir el batlle. En la mateixa línia, el primer tinent d’Alcalde, Ramon Sánchez, també va agrair la visita a la consellera “perquè “és valuós conèixer territori, el país, i sobretot l’àrea metropolitana.”

visiteta 3

D’altra banda, Vilagrà, va assegurar que és tot un honor visitar Molins de Rei, un municipi amb reptes”, la consellera va recordar la primera vegada va visitar la Vila, coincidint amb una emblemàtica Fira de la Candelera, per això, des del consistori, van voler convidar-la de nou al febrer “perquè vegi com ha evolucionat” tal com ha explicat el regidor de la Fira, Ramon Sánchez.

En la trobada, es van tractar qüestions mediambientals, socials de “com des del Govern  de la Generalitat podem ajudar perquè ningú quedi enrere”, de la gent gran i la futura residència, entre d’altres. En aquest darrer aspecte, l’alcalde va agrair la voluntat del Govern de signar l’addenda que atorgarà 50 places de la futura residència de la gent gran del municipi.

visiteta 4

Aprofitant l’ocasió, van visitar un dels projectes més importants de Molins de Rei que està en marxa en l’actualitat, el Palau de Requesens. “M’ha fet especial il·lusió que aprofitem la visita per anar al Palau, estic segura que la consellera de Cultura vindrà a visitar-lo aviat”  va explicar Vilagrà. Cal destacar que el Palau Requesens serà en un referent en àmbit local i nacional, convertint-se en un museu monogràfic del Renaixement de Catalunya. En aquest sentit, des del consistori, treballen per impulsar el projecte perquè en el moment de la seva obertura sigui conegut per a la majoria.

Redacció / Fotos: Aj. Molins de Rei-Conselleria Presidència Generalitat