Torna la BaixCicletada amb la dinovena edició

Imprimeix

Hi participaran els municipis de Sant Feliu, l’Hospitalet, Sant Just Desvern, Sant Joan Despí, Cornellà, Sant Boi, Sant Vicenç dels Horts i Santa Coloma de Cervelló

Sant Feliu, l’Hospitalet, Sant Just Desvern, Sant Joan Despí, Cornellà, Sant Boi, Esplugues, Sant Vicenç dels Horts i Santa Coloma de Cervelló participaran el pròxim diumenge 25 de setembre en la BaixCicletada, una iniciativa que enguany compleix la seva dinovena edició, i que torna al seu format habitual després de dos anys d'afectacions derivades per la pandèmia de la Covid-19. La pedalada comptarà amb quatre punts de sortida: a l'Hospitalet (parc de la Marquesa, 10 h); Sant Vicenç dels Horts (plaça de la Vila Vella, 10 h); Santa Coloma de Cervelló (pista del parc de Can Lluc, 10.10 h); i Sant Boi de Llobregat (plaça de Catalunya, 10.30 h).

captura de pantalla 2022 08 06 a les 14.09.05

Les inscripcions es realitzaran el mateix dia, mitja hora abans de la sortida en aquests quatre punts, així com mitja hora abans en els punts de trobada dels municipis participants. A Sant Feliu hi haurà un punt de trobada, a partir de les 11.45 h, al carrer de Joana Raspall amb l'avinguda de l'Onze de Setembre.

baixcicletada 2

A la meta, situada al parc de Torreblanca de Sant Feliu de Llobregat, els i les participants coincidiran amb una festa en què hi haurà animació, avituallament, 'fotomissatge' i sorteig de bicicletes. L'espai acollirà també un estand de Bicibox amb bicicletes elèctriques, un taller de manteniment de bicicletes, i l'activitat 'Pedalem amb energia'. Les persones participants hauran de portar casc i es recomana també cantimplora per a l'aigua. Tot i ser una activitat gratuïta i oberta a tothom, per qüestions de seguretat no és recomanable que hi participin infants menors de vuit anys.

La BaixCicletada forma part de les activitats programades per a la Setmana Europea de la Mobilitat.

Redacció / Fotos: Arxiu-Aj. Viladecans