Sánchez demana que es “replantegi” l’ampliació del l’Aeroport del Prat

Imprimeix

La ministra de Transport va instar la Generalitat a “aclarir-se” i resoldre les seves diferències internes, ja que considera que “és un bon projecte”

La ministra de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, va demanar ahir divendres al Govern que es “replantegi” la seva posició sobre l'ampliació de l'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat.

img2.rtve

En una entrevista en Catalunya Ràdio, Sánchez va insistir que l'ampliació de l'aeròdrom “és un bon projecte” que tindria un impacte positiu en l'economia catalana, i va instar la Generalitat a “aclarir-se” i resoldre les seves diferències internes. La ministra va manifestar també que “la societat civil i el sector econòmic català” també recolzen l'ampliació, per la qual cosa va instar al Govern a “tornar a parlar” del projecte.

En aquest sentit, Foment del Treball va urgir fa unes setmanes al govern central i a la Generalitat a recuperar el consens institucional per tirar endavant l'ampliació, i va anunciar que organitzarà, al costat de l'IESE, un gran acte internacional per reivindicar aquest objectiu el proper 21 de novembre a Barcelona.

mini raquel

“Hauríem de poder tornar a parlar, el que passa és que la Generalitat ha d'aclarir-se i dir si ha resolt les diferències internes que en aquell moment es van mostrar molt evidents i que sembla que no s'han desfet”, va apuntar la ministra.

Sobre les diferències sobre el projecte en el si del govern espanyol, Sánchez va assegurar que hi ha consens a tirar endavant el projecte, mantenint l'equilibri entre l'ampliació i modernització de la infraestructura i el respecte al medi ambient.

Redacció / Fotos: Arxiu