El Mercat Municipal de Sant Ildefons tanca les portes a l’agost

Imprimeix

Hi ha prevista una millora de la infraestructura comercial amb un canvi del paviment

El Mercat Municipal de Sant Ildefons tancarà aquest agost per obrir al setembre (no hi ha data oficial). Segons ha pogut saber La Premsa del Baix, hi haurà una actuació de millora de la infraestructura comercial on és previst canviar el paviment a conseqüència d’unes filtracions.

VicentRambla 108

El tancament provisional del mercat ha arribat per sorpresa per a molts veïns i veïnes que desconeixen aquesta decisió per manca d’informació. Si bé és cert que s’ha instal·lat un parell de pancartes a la façana del mercat o s’està informant per les xarxes socials del Mercat de Sant Ildefons, no s’ha fet extensiu a través dels canals municipals (web, revista Cornellà Informa, etc) per la qual cosa la majoria de la ciutadania desconeix l’actuació prevista.

mercat cua scaled

Segons els paradistes, hi va haver una primera proposta de l’Ajuntament de tancar a la primavera, però no ho van acceptar. Es va fixar una nova data, l’agost, encara que amb certs recels dels afectats. La decisió final del consistori no ha tingut una bona acollida en una part dels paradistes, ja que consideren que “es podia haver fet d’una altra manera” i deixar el mercat obert amb limitacions com sempre ha estat des que es va inaugurar. A més, el tancament de la totalitat de les parades deixa sense un servei directe als seus clients: “Aquest agost alguns dels paradistes han decidit unilateralment continuar donant servei a negocis que ho necessitin”, comenten. D’altra banda, els afectats esperen que finalment l’Ajuntament fixi una data oficial per a l’obertura (al tancament de la present notícia no s’havia concretat).

img 6666 5 570x340

La nostra publicació va sol·licitar més informació a la directora del Mercat Municipal de Sant Ildefons i a l’Ajuntament de Cornellà, a través del seu departament de premsa, però no hi ha hagut cap mena de resposta ni facilitat per fer la nostra feina, que tenía l’objectiu de mantenir informada la ciutadania cornellanenca i els clients de fora del municipi que habitualment es desplacen a comprar a un dels mercats més coneguts i amb més activitat de Catalunya. Agraïm als paradistes del Mercat Municipal de Sant Ildefons la seva predisposició per informar-nos.

Redacció / Fotos: Arxiu-Vicent Rambla-Mercat Sant Ildefons