La Línia L76 s’allarga fins a Torrelles de Llobregat

Imprimeix

Es duplica la freqüència de pas d'aquesta línia de dilluns a dissabte, i es crea una nova connexió amb Santa Coloma de Cervelló, l'estació de FGC Molí Nou i l'hospital de Sant Boi

L'AMB va presentar ahir les millores i l'ampliació de la línia L76 de Bus Metropolità, que connecta Sant Boi de Llobregat amb Santa Coloma de Cervelló i que, a partir de dissabte 16 de juliol, també arribarà a Torrelles de LlobregatS’ha millorat i duplicat la freqüència de pas del servei. Els feiners de dilluns a dissabte, tindrà una freqüència de pas de 30 minuts, a diferencia dels 60 minuts actuals. Els diumenges i festius serà cada 45 minuts, en lloc dels 60 actuals. 

20220715 L76 2

20220715 L76 1

D'altra banda, a partir d'aquest cap de setmana la línia L76 també es prolonga fins a Torrelles de Llobregat, on connecta amb les línies e20, L62 i L71. D'aquesta manera, es crea una nova connexió des de Torrelles fins a Santa Coloma de Cervelló, l'estació de FGC Molí Nou i l'hospital de Sant Boi. A l'acte hi ha assistit el vicepresident de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l'AMB, Antoni Poveda, l'alcalde de Santa Coloma de Cervelló, Jordi Bartolomé, l'alcalde de Torrelles de Llobregat, Eduard Garcia, i el vicealcalde de Torrelles, Ignasi Llorente.

Redacció / Fotos: AMB