Sol·liciten la creació d’un registre policial de pisos buits per vacances

Imprimeix

Segons Junts Pel Prat, els ciutadans i ciutadanes podrien notificar el període d’absència vacances per a una millor vigilància

El candidat de Junts pel Prat a l’alcaldia del Prat de Llobregat, Gerard Valverde, sol·licita la creació d’un registre de pisos buits per vacances de manera que els ciutadans puguin notificar a la Policia Local el període d’absència per vacances perquè aquesta pugui fer tasques de vigilància i supervisió específiques.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és el de fer una millor prevenció de robatoris i ocupacions als habitatges que resten buits perquè els seus propietaris se’n van de vacances, ja que estan més exposats a aquestes situacions no desitjades i també la de notificar-los qualsevol incidència amb la major celeritat possible. Alguns Ajuntaments de Catalunya, com és el cas del de Lliçà de Vall o el de Sant Sadurní d’Anoia ja estan impulsant iniciatives similars.

pisos

En Gerard Valverde sosté que la voluntat d’aquesta mesura és la d’oferir majors garanties perquè els pratencs i pratenques se’n vagin de vacances amb major tranquil·litat i seguretat. A més a més, l’alcaldable també demana l’impuls d’una campanya informativa amb consells i recomanacions per a tots aquells veïns i veïnes de la ciutat que se’n van de vacances i deixen les seves llars buides.

Des de la formació política “manifesten la seva voluntat de continuar treballant mesures i propostes per a millorar el benestar dels ciutadans i ciutadanes del Prat.”

Redacció / Fotos: Junts pel Prat