Sol·liciten la creació d’un registre policial de pisos buits per vacances

Segons Junts Pel Prat, els ciutadans i ciutadanes podrien notificar el període d’absència vacances per a una millor vigilància

El candidat de Junts pel Prat a l’alcaldia del Prat de Llobregat, Gerard Valverde, sol·licita la creació d’un registre de pisos buits per vacances de manera que els ciutadans puguin notificar a la Policia Local el període d’absència per vacances perquè aquesta pugui fer tasques de vigilància i supervisió específiques.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és el de fer una millor prevenció de robatoris i ocupacions als habitatges que resten buits perquè els seus propietaris se’n van de vacances, ja que estan més exposats a aquestes situacions no desitjades i també la de notificar-los qualsevol incidència amb la major celeritat possible. Alguns Ajuntaments de Catalunya, com és el cas del de Lliçà de Vall o el de Sant Sadurní d’Anoia ja estan impulsant iniciatives similars.

pisos

En Gerard Valverde sosté que la voluntat d’aquesta mesura és la d’oferir majors garanties perquè els pratencs i pratenques se’n vagin de vacances amb major tranquil·litat i seguretat. A més a més, l’alcaldable també demana l’impuls d’una campanya informativa amb consells i recomanacions per a tots aquells veïns i veïnes de la ciutat que se’n van de vacances i deixen les seves llars buides.

Des de la formació política “manifesten la seva voluntat de continuar treballant mesures i propostes per a millorar el benestar dels ciutadans i ciutadanes del Prat.”

Redacció / Fotos: Junts pel Prat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix