FGC amplia el desplegament de la T-mobilitat fins a la zona 3

Imprimeix

Des d’avui està disponible per als usuaris de Ferrocarrils fins a Sant Esteve Sesrovires i Olesa de Montserrat, a la Llobregat-Anoia

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) amplia el desplegament de la T-mobilitat i posa a disposició de les persones usuàries aquest sistema digital de títols de transport amb tecnologia sense contacte a totes les seves estacions fins a la zona 3. A la pràctica, això vol dir incloure totes les estacions de la línia Barcelona-Vallès i des de Barcelona fins a Sant Esteve Sesrovires i Olesa de Montserrat, a la línia Llobregat-Anoia. Amb la inclusió d’aquestes disset noves estacions a la T-mobilitat, un projecte que pilota l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) de Barcelona, al voltant de 30.000 persones usuàries de Ferrocarrils es podran beneficiar cada dia de les millores pel que fa a l’ús, l’atenció i la informació del transport públic que ofereix aquest sistema sense contacte.

mobilitat 2

Fins ara, la T-mobilitat permetia viatjar entre els 36 municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). A la línia Llobregat-Anoia, des de Pl. Espanya fins a l’estació de Martorell Vila (estació ubicada al terme municipal de Castellbisbal). Són tots els municipis que disposen d’una tarifa plana metropolitana per la qual els seus ciutadans es poden desplaçar amb els títols d’1 zona.

mobilitat 3

A partir d’ara, Ferrocarrils obre la T-mobilitat també als municipis inclosos en la corona 2 i en la corona 3. Així, les noves estacions on des d’avui ja es pot utilitzar la T-mobilitat són:

 

a845ebe7 8911 4c0a 864c 519aeb3e0885

Pel que fa als títols, estan inclosos tots els que actualment ofereix ATM de Barcelona, però ampliats fins a la corona 3, és a dir: T-casual d’1 a 3 zones; T-usual d’1 a 3 zones; T-jove d’1 a 3 zones; T-usual i T-jove FM/FN d’1 a 3 zones; i T-familiar d’1 a 3 zones.

Amb el desplegament de la T-mobilitat fins a la corona 3, Ferrocarrils incrementa també els punts d’atenció als usuaris. Aquests s’obriran també a la línia Llobregat-Anoia quan es completin les estacions d’aquella línia, de forma anàloga a com es fa amb la línia Barcelona-Vallès.

FWP flSXwAIYhyS

Nova app d’FGC per a la T-mobilitat 

Tots els títols T-mobilitat estan disponibles a les màquines d’autovenda i els agents d’estació d’FGC estan equipats amb tauletes per a poder realitzar gestions de manera immediata, oferint, així, una millor atenció a les persones usuàries. Com a principal novetat, a la nova app FGC T-mobilitat, que estarà disponible properament, les persones usuàries també es podran donar d’alta així com comprar, recarregar o canviar els títols, tant al suport físic com al virtual. També en el procés de donar-se d’alta en el sistema T-mobilitat al web d’FGC, l’usuari podrà escollir la càrrega inicial d’aquests nous títols de 2 i 3 zones.

mobilitat 5

La T-mobilitat permet disposar en un suport únic i permanent els títols de transport de l’ATM de Barcelona. El suport pot ser físic (targeta) o virtual (telèfon mòbil). Per poder carregar el títol al suport i accedir a la xarxa de transport cal donar-se d’alta.

Els principals avantatges de la T-mobilitat són:

 
 
 
 
 

Redacció / Fotos: FGC