Fundesplai dona el tret de sortida a les colònies d’estiu de 2022

Imprimeix

El primer autocar que ha sortit avui és un de molts que al llarg dels pròxims mesos traslladaran a uns 80.000 nens i joves per gaudir de fins a 1.700 activitats d'estiu en diferents formats

L'associació Fundesplai, ubicada al Prat de Llobregat, ha donat avui diumenge sortida al seu primer autocar que trasllada a nois de l'escola Vila Olímpica fins a Can Mateu, a Vilanova de Sau (Osona), on gaudiran d'uns dies de colònies. L'autocar que ha partit aquest matí és el primer de molts que al llarg de l'estiu traslladaran a uns 80.000 nens i joves per gaudir de fins a 1.700 activitats d'estiu en diferents formats.

 SfO4GVk

Sota el lema 'Fem possible un món millor. És el moment', Fundesplai ofereix les seves activitats aquest estiu, amb un augment del 14% de places en relació amb l'any passat.

En la majoria d'aquestes activitats, Fundesplai posa l'accent a convertir a joves i monitors en activistes dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) a través d'activitats lúdiques, com a jocs, sortides, tallers, ciència ciutadana o esports, entre unes altres.

coloniesCanMateu2018 09

colonies fundesplai periodico 2

A més, dijous, 21 de juliol, els menors i monitors participaran en una acció col·lectiva en favor de la pau que es podrà seguir a les xarxes socials a través de l'etiqueta 'fem possible un món millor' (#Fempossibleunmonmillor), un lema que també lluiran en les seves samarretes d'aquest estiu.

Amb l'objectiu que tots els menors puguin gaudir de les colònies d'estiu, Fundesplai atorga beques, l'any passat van ser 5.912 i es preveuen incrementar-les un 25%, per les quals ja han rebut més de 9.000 peticions, entre les quals es troben les de molts joves ucraïnesos refugiats a Espanya.

ILbNBCK1

Fundesplai és una entitat sense ànim de lucre creada fa més de 50 anys amb l'objectiu de promoure l'educació dels nens i joves, així com enfortir el tercer sector i millorar el medi ambient 'amb voluntat transformadora d'inclusió social'.

Redacció / Fotos: Fundesplai