Les piscines exteriors cornellanenques enceten la temporada d’estiu

Imprimeix

A partir del 20 de juny i fins al 4 de setembre les piscines municipals es converteixen en l’alternativa perfecta per refrescar-se al municipi

Al Parc Esportiu Llobregat (PELL) i al Complex Aquàtic i Esportiu Can Mercader ho tenen tot a punt per obrir les piscines exteriors, una alternativa perfecta per combatre la calor i gaudir de la temporada estiuenca. Ambdues instal·lacions obren portes oferint un ampli horari i diferents tarifes adaptades a totes les necessitats: des d’entrada puntual vàlida per a un dia, entrada reduïda en horari de tarda a diversos bons i abonaments. I és que cada any, quan arriba l’estiu, les piscines del PELL i de Can Mercader es converteixen en punt de trobada de la ciutadania que ofereixen aquests dos equipaments de qualitat i saludables.

PiscinaCM web

Ambdues piscines obriran tots els dies del 20 de juny al 4 de setembre de 10.30h a 19.15h. L’usuari pot adquirir entrades puntuals per 5,74€ en el cas dels adults, 4,82€ infantil de 5 a 15 anys i gratuïta pels menors de 4 anys. L’entrada més assequible permet l’ús de les piscines de 17h a 19.15h al preu únic de 2,15€. Per a gent gran (+60 anys) hi ha una tarifa puntual de 2,97€.

PiscinaPELL web

També hi ha possibilitat de comprar bons de 10 o 20 usos o l’abonament de temporada. Des dels equipaments, es dona gran varietat d’opcions perquè cadascú gaudeixi de les instal·lacions segons les seves necessitats.

Redacció / Fotos: Procornellà