Les piscines exteriors cornellanenques enceten la temporada d’estiu

A partir del 20 de juny i fins al 4 de setembre les piscines municipals es converteixen en l’alternativa perfecta per refrescar-se al municipi

Al Parc Esportiu Llobregat (PELL) i al Complex Aquàtic i Esportiu Can Mercader ho tenen tot a punt per obrir les piscines exteriors, una alternativa perfecta per combatre la calor i gaudir de la temporada estiuenca. Ambdues instal·lacions obren portes oferint un ampli horari i diferents tarifes adaptades a totes les necessitats: des d’entrada puntual vàlida per a un dia, entrada reduïda en horari de tarda a diversos bons i abonaments. I és que cada any, quan arriba l’estiu, les piscines del PELL i de Can Mercader es converteixen en punt de trobada de la ciutadania que ofereixen aquests dos equipaments de qualitat i saludables.

PiscinaCM web

Ambdues piscines obriran tots els dies del 20 de juny al 4 de setembre de 10.30h a 19.15h. L’usuari pot adquirir entrades puntuals per 5,74€ en el cas dels adults, 4,82€ infantil de 5 a 15 anys i gratuïta pels menors de 4 anys. L’entrada més assequible permet l’ús de les piscines de 17h a 19.15h al preu únic de 2,15€. Per a gent gran (+60 anys) hi ha una tarifa puntual de 2,97€.

PiscinaPELL web

També hi ha possibilitat de comprar bons de 10 o 20 usos o l’abonament de temporada. Des dels equipaments, es dona gran varietat d’opcions perquè cadascú gaudeixi de les instal·lacions segons les seves necessitats.

Redacció / Fotos: Procornellà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix