Demanen l’arribada del Trambaix a Corbera, Vallirana, La Palma i Cervelló

Imprimeix

La proposta republicana és que la darrera parada sigui davant les Caves Rondel i la zona també obre la possibilitat de fer un gran aparcament per a vehicles

Les regidores i regidors d’Esquerra Republicana a les poblacions de Cervelló, Corbera de Llobregat, La Palma de Cervelló i Vallirana han acordat treballar perquè el servei de Trambaix arribi fins al sector estratègic de les Caves Rondel, coincidint amb el fet que ara els tres municipis que formen part de l’Àrea Metropolitana de Barcelona paguen un nou tribut metropolità i, per tant, reclamen tenir els mateixos serveis que la gran majoria de municipis de l’AMB.

FVHfZTMWYAA3OaL

Les quatre poblacions juntes sumen al voltant de 42.000 habitants. En conseqüència, allargar la línia T3 del Trambaix que ara acaba a Sant Feliu de Llobregat és viable econòmicament, doncs tindria suficients passatgers potencials per a fer-la rendible econòmicament parlant.

La proposta és que la darrera parada sigui davant les Caves Rondel, que seria la parada Cervelló, Corbera, La Palma i Vallirana. La zona també obre la possibilitat de fer un gran aparcament per a vehicles, més tenint en compte que a les Caves Rondel hi ha prevista la instal·lació d’un important centre logístic i, més endavant, d’un gran hipermercat.

c974afda cdc1 465f bbe6 6d84e86c2304 16 9 aspect ratio default 0

Amb la proposta la línia T3 del TRAM podria tenir també parada a Quatre Camins per així connectar amb els Ferrocarrils de la Generalitat. La mateixa seguiria en direcció Sant Feliu de Llobregat, que és on actualment acaba la línia del tramvia i, d’aquesta manera, no només permetria una millor connexió d’aquestes quatre poblacions amb Barcelona, sinó també amb la resta de la comarca.

Aquesta reivindicació és de justícia, segons els republicans, doncs “gairebé la totalitat de municipis que paguen el tribut metropolità tenen, a banda de servei de bus, com a mínim un servei de tren, tramvia o ferrocarrils. Un Baix Llobregat de primera és un Baix Llobregat ben comunicat.”

Redacció / Fotos: Bernat Borràs-ERC-Arxiu