Denuncien el balafiament del govern castelldefelenc en viatges

“És escandalós malbaratar diners públics quan encara tenim famílies i veïns passant-ho malament per la pandèmia i la crisi”, explica l’agrupació local de VOX

VOX-Castelldefels ha denunciat el balafiament del govern municipal en viatges de solidaritat realitzats per la regidora socialista Clara Quirante i una tècnica de l'Ajuntament.

L'agrupació política considera “una vergonya” que el consistori gasti diners dels veïns de Castelldefels a costejar viatges, estades i dietes destinades a finançar la participació de la regidora en la missió d'observació de les eleccions de Colòmbia produïdes aquest passat mes de maig. “És escandalós malbaratar diners públics de les arques municipals quan encara tenim famílies i veïns passant-ho malament per les conseqüències de la pandèmia i de la crisi produïda per la inflació i la pujada de preus dels subministraments”, ha informat el partit.

0f9f23fa b5cc 420c abc8 bdf2669acbd4

Per això, l'agrupació exigeix saber el cost exacte d'aquest viatge i quin ha estat el benefici per a la ciutat. A més, critiquen que cada any l'Ajuntament de Castelldefels paga una aportació de 100.000 al Fons Català de Cooperació i que la Regidoria de Pau i Solidaritat costa als veïns de Castelldefels més de 365.000 euros anuals i remarquen la necessitat de suprimir despeses innecessàries com aquesta mena d'expedicions i destinar aquests diners a abaixar impostos i millorar les condicions de vida dels veïns.

Segons indica VOX-Castelldefels, la missió colombiana ha servit també per a tenir una trobada amb responsables de dos projectes on també col·labora l'ajuntament. Un dels projectes és el del Col·lectiu Maloka Colòmbia sota el nom d’“Incidència d'organitzacions indígenes, afros i pageses en la implementació dels acords de pau en el nord del Cauca” i l'altre és el del Col·lectiu Sociojurídic Orlando Fals Borda, “Construint la pau amb la participació de víctimes del conflicte armat residents a Catalunya i en el departament del Meta”.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix