Els Mossos d’Esquadra estrenaran noves uniformitats

Uns 2.300 efectius integren la Regió Policial Metropolitana Sud inicien avui el tallatge personal

Avui comença el procés d'amidament dels 18.000 Mossos d’Esquadra, entre els quals hi ha uns 2.300 que integren la Regió Policial Metropolitana Sud, amb l'objectiu de fixar el tallatge personal per a les noves uniformitats.

Aquest fet s'estendrà al llarg de mes de juny (del 8 al 28 de juny), pretén determinar les talles personals de cada agent d'acord amb la nova uniformitat. Avui comencen a prendre mides als Mossos de les Regions metropolitanes (RPMB, RPMN i RPMS) i dels serveis centrals. Per aquest motiu s'ha fixat quatre emplaçaments a les seus policials de Sant Feliu de Llobregat, Granollers, Les Corts i a les Instal·lacions del Complex Central.

220608 AMIDAMENT SL2

En els pròxims dies se n'aniran ampliant els punts d'amidament a la resta del territori. La idea és fer una campanya intensiva per tal de poder determinar les talles que cada mosso i mossa necessitarà per les diferents peces que conformen la nova uniformitat policial, per tal que es pugui assolir l'objectiu fixat de poder lliurar els nou uniformes abans del 31 de desembre. La distribució de les noves uniformitats està prevista que es faci entre els mesos de novembre i desembre d'enguany.

El canvi d'uniformitat suposa una inversió de 10.800.000 euros, per tal de dotar a la Policia de la Generalitat d'una uniformitat més operativa i confortable. El nou uniforme està elaborat amb teixit tècnic que el fa més funcional i adaptat a les tasques pròpies de la policia. A més, està dissenyat en capes, que permeten aportar més autonomia d'autoconfort al mosso, mantenint l'hegemonia de la uniformitat.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix