Els Mossos d’Esquadra recorden a l’agent morta fa un any a Abrera

Va perdre la vida en un accident de trànsit provocat per un conductor que anava drogat

Aquest matí s'ha celebrat a la comissaria d’Esplugues de Llobregat, l’acte d'homenatge en memòria de Loli, una Mossa d’Esquadra que va morir fa un any en un accident de trànsit.

22dd63e2 33f5 4186 91d9 e7d239fc3d69

L'acte, que ha estat presidit per Pere Ferrer, director general de la Policia, i Josep Maria Estela, comissari en Cap de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra, han assistit tots els seus companys de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), de la Brigada Mòbil, comandaments del cos, familiars, amics i amigues. "La Loli sempre estarà en el nostre record", expressa el cos de la policia autonòmica de Catalunya. 

Fora de servei

L'accident va passar a la BV-1201, al terme municipal d'Abrera, quan van xocar dos turismes, un d'ells conduït per una agent dels Mossos d'Esquadra, que tornava a casa després de la seva jornada laboral. L'agent va morir a causa de l'impacte amb l'altre turisme, en el qual viatjaven dues persones, el conductor, que va fugir a peu i que va ser detingut hores després, i un acompanyant, que va resultar ferit greu.

c074c19d e0fd 48b6 97e2 6aaff7dbbc49

A més l’autor de l’accident tenia el permís de conduir suspès i va donar positiu en marihuana a les proves que li van fer després de la seva detenció. 

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix