La XV Caminada Solidària de Viladecans aplega més de 4.000 persones

La meitat dels beneficis obtinguts enguany es destinaran a ajudar a les persones desplaçades pel conflicte a Ucraïna

Més de 4.000 persones van participar ahir diumenge 29 de maig en la quinzena edició de la Caminada Solidària de Viladecans, organitzada per Unilever i per l'Ajuntament de Viladecans. Amb un donatiu de 4 euros per a la inscripció i el lliurament de la samarreta, la iniciativa ha aconseguit sumar aquest any més de 17.000 euros, recaptats per la Campanya de Viladecans Solidària-Punt Solidari i Creu Roja. La meitat de l'import total anirà destinat a famílies vulnerables de Viladecans, a través del Punt Solidari, i, mitjançant la Creu Roja, a persones desplaçades pel conflicte a Ucraïna.

622f1c7d e2df 4670 ae57 b3644d625a59

“Per a Unilever és tot un honor pertànyer a aquesta gran comunitat que any rere any, es mobilitza per una bona causa. Després de quinze edicions, la Caminada Solidària és ja una cita ineludible”, va comentar Ana Palència, directora de Comunicació i Sostenibilitat d’Unilever Espanya. “Des d’Unilever volem ajudar, a més de les famílies de la ciutat, a les famílies que han hagut de desplaçar-se per la situació a Ucraïna i fer-ho a través d'una acció que crea comunitat i compromís. Avui hem fet un pas per a Viladecans i un altre per a Ucraïna”, va afegir.

Caminata Solidaria Viladecans 2022

538a8f7a 8011 47d8 bdae 84ff82661c81

Per part seva, l'alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, va assenyalar que “hem de sentir-nos orgullosos que tants ciutadans i ciutadanes participin en aquesta activitat solidària”. Ruiz es va mostrar agraït a totes les persones que han aportat la seva ajuda i a Unilever, empresa que cada any organitza, al costat de l'Ajuntament, “una activitat exemplar que, després de quinze anys, forma part de l'agenda essencial de la ciutat”. Finalment, l'alcalde va volger destacar el seu “profund acord” amb què la Caminada serveixi per a ajudar als refugiats ucraïnesos i va desitjar que “la guerra s'acabi com més aviat millor.”

Captura de pantalla 2022 05 30 a las 10.24.33

Captura de pantalla 2022 05 30 a las 10.23.50

Des del 2007

La Caminada, amb un recorregut de gairebé set quilòmetres pel Camí de la Mar, es va posar en marxa en 2007 amb la finalitat d'aconseguir un impacte positiu entre els veïns de Viladecans i fomentar hàbits saludables. Des de llavors, prop de 70.000 persones s'han adherit a aquest projecte, que ha recaptat més de 250.000 euros des de la seva posada en marxa.

Captura de pantalla 2022 05 30 a las 10.24.38

Si bé en els primers anys, els diners es va destinar al Programa Mundial d'Aliments (PMA) de les Nacions Unides, a partir de 2013 la iniciativa es va centrar en Viladecans, on Unilever té la seva seu per a tota Espanya i des de fa un parell d'anys una part dels fons també són destinats a causes d'impacte mundial. 

Redacció / Fotos: Aj. Vilaecans-Unilever

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix