Les obres de la C-245 a Castelldefels es reiniciaran a principis de juny

Imprimeix

S’espera que estiguin acabades a la primavera de 2023

Després de mesos aturades per les peticions econòmiques de l'empresa adjudicatària, les obres de reforma de l'Avinguda Constitució (C-245), a Castelldefels, es reprendran a principis del mes de juny. D'aquesta manera, el conjunt dels treballs es preveu que s'acabin a la primavera de 2023.

Les tres administracions implicades en el projecte de reforma de la C-245 (Generalitat, Àrea Metropolitana de Barcelona i Ajuntament), a proposta de l'Ajuntament, acorden un nou marc de col·laboració que permet a Infraestructures.cat (l'empresa pública de la Generalitat que gestiona les obres) reiniciar les obres de forma immediata. Això vol dir que es reprendran els treballs aquest mes de juny.

 noticies fotos 7135 nfo foto

Alguns trams, com el que va del carrer Doctor Ferran a la plaça Pau Casals, ja estaven acabats. D'altres, en canvi, es trobaven sense finalitzar quan l'empresa adjudicatària va posar sobre la taula unes peticions econòmiques que les administracions van considerar injustificades. Les obres estaven aturades des de fa mesos perquè el contractista (Dragados) exigia un increment del cost d'un 50%, mentre que el promotor (Generalitat) acceptava només un 5% sobre els mateixos conceptes.

Redacció / Fotos: Chanel