Millora de la cobertura horària de les línies de bus urbà a Molins de Rei

Imprimeix

El servei s'ofereix a partir d'ara cada dia de l'any, incloent-hi els dissabtes a la tarda, els diumenges i el mes d'agost 

El servei de bus urbà de Molins de Rei, gestionat per l'AMB i integrat dins del Bus Metropolità, ha vist millorada la seva oferta de servei des del dissabte 21 de maig.  Així es va anunciar en un acte que es va dur a terme amb la presència de l'alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz; el primer tinent d'alcalde, Ramon Sánchez; el regidor de Mobilitat, Miguel Zaragoza, i el vicepresident de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l'AMB, Antoni Poveda

XJB 3760

"El bus és una opció i una preferència d'una part important de la ciutadania. Amb les millores presentades avui, apostem pel transport públic i donem resposta a la demanda de l'ajuntament de Molins de Rei i dels ciutadans per garantir el seu dret als desplaçaments", va exposar el vicepresident de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l'AMB, Antoni Poveda"Hem de continuar fent millores. En general, hem de millorar la velocitat comercial dels autobusos i donar prioritat al bus. Això ens permetrà fidelitzar més usuaris al transport públic", va afegir Poveda. 

XJB 3656

L'alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, ha afegit que "la sociologia i la quantitat i distribució dels equipaments de Molins de Rei i les necessitats dels seus habitants ha canviat, no és la mateixa que e 2003, quan es va posar en funcionament el servei de bus. Per tant, des de l'escolta, de l'anàlisi i des de la consciència mediambiental, hem volgut ampliar, amb coherència i amb el treball conjunt de l'AMB i dels nostres tècnics i tècniques, la cobertura del servei de bus."

D'aquesta manera es millora la cobertura horària de les línies urbanes MB1,MB2 i MB3 a la vila de Molins de Rei. Les modificacions seran, segons la tipologia de dies, les següents:  

 

Redacció / Fotos: AMB-AJ. Molins de Rei