Castelldefels tindrà una una nova passarel·la per sobre de la C-31

Imprimeix

Annexa a l'actual pas de l'avinguda de la Pineda, es destinarà als vianants, complint els requisits d'accessibilitat i servirà per millorar la connexió amb la Platja de la Pineda

Castelldefels comptarà amb una nova passarel·la per sobre de la C-31 que es destinarà als vianants i que millorarà la connexió amb la Platja de la Pineda. Dins del conveni signat entre l'Administració de la Generalitat de Catalunya mitjançant el Departament de Territori i Sostenibilitat i l'Ajuntament de Castelldefels, per a l'execució d'obres de reparació i manteniment de diversos passos superiors corresponents a vials urbans sobre la carretera C-31 i l'autopista C-32 i d'obres de millora, s'inclou també l'execució per part de la Generalitat d'aquest projecte.

 noticies fotos 7072 nfo foto

Aquesta nova passarel·la estarà adossada a l'actual pas elevat que uneix l'avinguda de la Pineda amb el carrer 11 i que connecta amb la Platja de la Pineda de Castelldefels i es dedicarà de forma total als vianants. La passarel·la complirà els requisits d'accessibilitat i es complementarà amb unes escales i una rampa adaptada fins a la plaça Rosa dels Vents. Aquesta plaça també es veurà renovada amb un espai més amable, amb vegetació i arbrat i una zona d'estacionament endreçada.El nou recorregut que es generarà donarà més espai tant a vianants com a ciclistes i millorarà les condicions actuals d'accessibilitat i mobilitat.

Les obres es preveu que es licitin durant la primavera del 2022 i la seva execució es podria iniciar a la tardor. El pressupost previst per a les obres és d’1.522.790,01 € + IVA que seran aportats íntegrament pel Departament d'Infraestructures de Mobilitat de la Generalitat de Catalunya.

Redacció / Fotos: Aj. Castelldefels