Xavier Flores visita les obres de soterrament del tren a Sant Feliu

Adif habilitarà una estació provisional de viatgers, que substituirà l'existent mentre es desenvolupen les obres d'integració, i està previst que entri en funcionament en l’últim trimester de l’any

El secretari general d'Infraestructures del govern central, Xavier Flores, va visitar ahir divendres les obres que està executant Adif per al soterrament del ferrocarril a Sant Feliu de Llobregat, amb una inversió superior als 62,6 milions d'euros. En la visita, Flores ha estat acompanyat pel secretari general de la Vicepresidència, Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat, Ricard Font, i per l'alcaldessa Lídia Muñoz, segons ha informat el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana.

FSUZJdYXwAA4yHS

Aquesta actuació, inclosa en el Pla de Rodalies, permetrà eliminar el pas a nivell existent i integrar plenament la infraestructura ferroviària en la trama urbana, creant nous espais de dinamització socioeconòmica. A més, es construirà una nova estació soterrada, en la que s'invertiran 9,75 milions d'euros. El nou tram soterrat abasta una longitud de 2,98 quilòmetres entre els termes municipals de Sant Feliu de Llobregat i Sant Joan Despí, dels quals 1,9 seran subterranis.

Les obres del soterrament es compatibilitzaran amb les del futur edifici de viatgers, així com amb els treballs de les instal·lacions de protecció civil i seguretat i de les instal·lacions ferroviàries definitives.

FSYmjJAXwAA ZR1

Adif habilitarà una estació provisional de viatgers, que substituirà l'existent mentre es desenvolupen les obres d'integració, i en tant no es disposi de la nova estació soterrada. Està previst que l'estació provisional entri en funcionament en l'últim trimestre de l'any.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Feliu de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix