Nova mobilització de la plataforma “Volem el Trambaix al Pla”

Imprimeix

Convoca una marxa entre Sant Feliu de Llobregat i Molins de Rei per reivindicar l’extensió del tramvia al Baix Llobregat

El proper dissabte, 14 de maig, es farà una acció reivindicativa i festiva per a la millora del servei de transport públic al Baix Llobregat, a partir de l'extensió de la xarxa de tramvia. L'activitat consistirà en una marxa entre Sant Feliu de Llobregat i Molins de Rei que reproduirà el traçat del tramvia i les noves estacions que proposa la plataforma "Volem el Trambaix al Pla", responsable de la convocatòria.

webmail.lapremsadelbaix.es

En arribar al municipi molinenc hi ha previst diveros parlaments, amb la presència de l'alcaldessa de Sant Feliu de Llogregat i l'alcalde de Molins de Rei, així com de membres de la plataforma. També hi haurà una petita actuació musical i s'oferirà una paella popular per a les persones que hi participin. La sortida de la marxa està prevista a les 12 hores, a la confluència del carrer Laureà Miró amb la carretera de la Sanson, a Sant Feliu. El trajecte, totalment pla i accessible, és d'uns tres quilòmetres. Es preveu arribar al parc Pont de la Cadena de Molins a les 13.30h.

protesta baix tram

Les entitats que formen part de “Volem el Trambaix al Pla” han elaborat un manifest on argumenten les reivindicacions per a la millora d’aquest servei públic. Entre d’altres es poden destacar:

 
 

La plataforma va ser impulsada per CCOO i la Federació d'Associacions de Veïns del Baix Llobregat, així com per l'Associació per a la Promoció del Transport Públic, l'any 2019. Posteriorment ha comptat amb l'adhesió d'UGT, el Col·legi d'Ambientòlegs, Catalunya Camina, l'Associació d'empresaris del Pla, el Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat i d'altres entitats. L'objectiu de la plataforma és assolir el perllongament de la xarxa tramviària pel centre del Baix Llobregat i la seva connexió amb els FCG a Quatre Camins, tot millorant la qualitat del transport per permetre desplaçaments més segurs, nets i sostenibles.

El6WG6FXUAQI4fP

La participació en aquesta acció reivindicativa és lliure, però es recomana inscripció prèvia via el telèfon 93 377 92 92 o l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Per gaudir de la paella es demana una petita aportació de 5€.

Redacció / Fotos: Plataforma "Volem el Trambaix al Pla"-Arxiu