Els Mossos, policies locals i entitats junts amb el projecte Espai Respir

Té com a objectiu la complicitat d'entitats que treballen amb persones amb diversitat funcional o que pateixen problemes de salut mental perquè assoleixin un rol actiu a la societat

Els Mossos d'Esquadra de la Regió Policial Metropolitana Sud (RPMS), juntament amb el suport de policies locals i entitats del territori, duen a terme el projecte solidari RESPIR 2022Aquest projecte solidari, que es realitzarà fins el proper mes de juny, neix amb l'impuls de l'Oficina de Relacions amb la Comunitat de la comissaria de Cornellà de Llobregat i la responsabilitat social dels Mossos d'Esquadra de la RPMS. 

El projecte Espai Respir 2022 té com a objectiu la complicitat d'entitats que treballen amb persones amb diversitat funcional o que pateixen problemes de salut mental perquè assoleixin un rol actiu a la societat de la que formen part.

220505 NdP 058 RPMS F1 Mossos dEsquadra

Els fons aconseguits durant aquesta campanya aniran destinats als projectes en curs de la Xarxa de Salut Mental de Sant Joan de Déu i a l'Associació Xarxa Solidària de Cornellà de Llobregat "Tots som de cor" per la creació d'un espai d'activitats adaptat a persones amb diversitat funcional o problemes de salut mental de la comarca del Baix Llobregat i dotar-lo dels mitjans tècnics, sanitaris, terapèutics, educatius i d'oci necessaris.

Per finançar el projecte, la campanya es basa en la venda d'uns lots que consten d'una bossa i una llibreta disponibles en quatre tipus d'estampats diferents els quals han estat fabricats artesanalment per persones i famílies protagonistes de l'acció solidària.

El conjunt de bossa i llibreta té un cost de 15 euros i es pot adquirir a les diverses festes locals de la RPMS on participen els Mossos d'Esquadra amb el seu  estand. Per exemple, el passat diumenge al Daltabaix, Fira Infant i Jove a Martorell i el proper cap de setmana a les Festes de Primavera a Sant Feliu de Llobregat.

Redacció / Fotos: Mossos d'Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix