El president Aragonès reivindica la diversitat del país a Martorell

Imprimeix

El cap de l’Executiu va visitar l’Ajuntament, on ha firmat el llibre d’honor, i va participar en un iftar amb la comunitat islàmica local

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, va assistir ahir divendres al vespre a l’iftar organitzat per la comunitat islàmica de Martorell.

En el decurs de l’acte, el cap de l’Executiu ha recordat que la Catalunya sencera és aquella que inclou el conjunt del país geogràficament: pobles i ciutats realitats urbanes i rurals, centres amb més dinamisme i aquelles considerades perifèriques. També el conjunt del país en la seva diversitat d’orígens, llengües o confessions religioses”, va afegir.

eced43c5 d290 44eb bfb0 40f70af03f23

Aquest país plural que volem construir i que ja estem construint és possible reconeixent aquesta diversitat”, va apuntar. Així, va reiterar el suport de la Generalitat per continuar caminant treballant plegats per un país on tothom es pugui sentir protagonista amb drets, oportunitats i prosperitat. La millor riquesa és la que es comparteix", va assegurar.

2d83a003 c6e6 488c ad1a 44679b18841b

A l’iftar, que es va celebrar a Ca n’Oliveras, també hi van assistir l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa; el cònsol general del Marroc a Barcelona, Charif Cherkaoui; la directora general d’Afers Religiosos, Yvonne Griley; el president de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya, Mohamed El Ghaidouni; el president de la Comunitat Islàmica de Martorell i de la mesquita Alhidaya, Aziz Ouadrassi; i la secretària d’organització d’Alhidaya, Aicha el Harrak; i l’Imam Hamza El Asri, de Mataró.

2ed47ea0 b60c 4f24 9c41 6194296330ed

IMG 0778 scaled

Prèviament, el president ha visitat l’Ajuntament de Martorell on ha estat rebut per l’alcalde i altres membres del consistori i on ha firmat el llibre d’honor.

Redacció / Fotos: Generalitat-Aj. Martorell