Batudes per controlar la població de porcs senglars en sis municipis

Estan programades per aquest dimarts 26 d’abril i ha generat controvèrsia entre detractors i favorables a la caça

Aquest dimarts 26 d’abril, des d’aquest matí, s’està duent a terme en diversos municipis del Baix Llobregat (Santa Coloma de Cervelló, El Prat, Sant Feliu, Viladecans, Sant Just Desvern i Sant Boi) una batuda de caça extraordinària.

BatudaaPira

L'objectiu d'aquesta acció -que anirà a càrrec de caçadors amb llicència i estarà supervisada pels consistoris, la Policia Local i el cos d'Agents Rurals- és controlar la població de senglars a la zona i minimitzar i prevenir així els danys que aquesta espècie animal ha provocat en l'agricultura. Durant la batuda no es podrà accedir a la zona ni a peu ni amb cotxe o bicicleta.

EtODwzkXcAAdPuc

La batuda ha generat controvèrsia a les xarxes socials entre persones contràries i a favor de la cacera. En aquest sentit, els ajuntaments consideren que actuen amb les competències i capacitats de les quals disposa.

cartellet batuda

També han recordat que s'han compromès amb la conservació i millora de la biodiversitat, ha reduït considerablement les batudes de caça.

Redacció / Fotos: Agents Rurals-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
188

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix