Demà comença el desmantellament de les marquesines del peatge de Martorell

Imprimeix

La nit del dimarts 19 d'abril des de les 23h fins a les 5h del matí del dimecres 20 d'abril es procedirà al tancament total que afectarà al trànsit

El passat 31 d'agost de 2021 va finalitzar la concessió de l'autopista AP-7 Tarragona–La Jonquera, la qual cosa va suposar deixar lliure de peatge 258 quilòmetres d'autopista a Catalunya, i que, juntament amb la resta dels trams d'autopista alliberats en 2020 i 2021 (que sumen més de 450 km), ha permès que actualment la Xarxa de Carreteres de l'Estat a Catalunya estigui lliure de peatge.

desmantellament 2

Des que finalitzessin la concessions, el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha estat treballant per a adequar les autopistes a la nova realitat. I dins d'aquestes actuacions, s'inclou el desmantellament i adequació, de les ja innecessàries, instal·lacions de peatge.

A aquests efectes, la nit del dimarts 19 d'abril des de les 23:00h fins a les 05:00h del matí del dimecres 20 d'abril es procedirà al tancament total al trànsit de l'enllaç 25 de Martorell (Sortida Nord i Entrada Sud). Durant els dies posteriors continuaran els treballs de desmantellament i adequació, mantenint-se obert el trànsit, sent les obres senyalitzades convenientment, i establint les necessàries mesures de seguretat viària.

desmantellament 4

Els desviaments seran senyalitzats conforme a la normativa vigent, anunciant-se en els panells de missatgeria variable de l'AP-7. Els vehicles afectats podran prendre com a alternatives la sortida 26 Nord d'AP-7 a Gelida, sortida 12 Nord de B-23, sortida 598-B de A-2 amb B-24 i B-224 amb BV-2433 direcció Gelida.

Redacció / Fotos: Arxiu