Policies i Bombers cultiven un hort solidari a Sant Boi

Van començar a conrear hortalisses el passat mes d'agost i ara han lliurat a Càritas de Sant Boi la primera collita dels productes cultivats: enciams, escaroles, apis, carbassons, bledes, porros, faves i alls.

La iniciativa compta amb la col·laboració del sindicat agrari Unió de Pagesos i de diverses empreses que han participat de forma desinteressada, han explicat des de l’Ajuntament de Sant Boi.

La iniciativa solidària va sorgir a proposta del propietari del camp de conreu, Josep Tort, que va oferir el terreny i ha comptat amb el mestratge de l'agricultor santboià Lluís Parés, membre de la comissió permanent d'Unió de Pagesos del Baix Llobregat.

En la iniciativa han participat també desinteressadament diverses empreses que han donat les llavors dels productes a plantar, les eines de jardineria i cultiu per a l'hort, i han facilitat la instal·lació d'una casa prefabricada per guardar els estris.

Després d'aquesta primera collita, els seus participants volen continuar mantenint actiu aquest projecte solidari. Per això, tenen la intenció d'obrir la iniciativa a diferents col·lectius, associacions i entitats del sector social del Baix Llobregat, així com a empreses privades que promoguin iniciatives socials i de voluntariat per tal d'oferir-los la possibilitat de conrear l'hort.

R. | Foto: Ajuntament de Sant Boi
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix