Els santboians Pau i Marc Gasol ballen a ritme de Macaco

L'objectiu d'incentivar l'activitat física per evitar l'obesitat infantil

La Gasol Foundation ha llançat aquest dimecres un videoclip de la cançó 'Bailo la pena' de Macaco, en el qual participen Pau i Marc Gasol, així com grups de nens, adolescents i adults, amb l'objectiu d'incentivar l'activitat física per evitar l'obesitat infantil.

Coincidint amb el Dia Mundial de l'Activitat Física i la Jornada Activa't organitzada per la Gasol Foundation, l'entitat vol reivindicar la importància de l'exercici físic, potenciar el seu impacte positiu en la salut mental dels nens i reduir el sedentarisme entre la població infantil.

macaco

Amb aquest videoclip, la fundació anima la població a unir-se al ball de 'Bailo la pena', gravant el seu propi vídeo i compartint-lo a les xarxes socials durant el mes d'abril amb l'etiqueta '#Activa't'.

Captura de pantalla 2022 04 06 a las 15.19.08

Captura de pantalla 2022 04 06 a las 15.19.14

“Comptar amb el compromís i la col·laboració de Macaco ha estat clau per crear una peça que, de forma divertida, ens ajudi a conscienciar sobre la importància del moviment i l'activitat física en el nostre dia a dia”, ha destacat el president de la Gasol Foundation, Pau Gasol.

Segons dades de l'estudi PASSOS, elaborat per la Gasol Foundation, l'incompliment de la recomanació d'activitat física és major en el gènere femení (70,1%) respecte al masculí (56,1%) i també és major en l'adolescència (69,9%) respecte a la població infantil (56,1%).

FPRW6 rVgAAK467

Davant d'aquesta realitat marcada per la inactivitat física, la Gasol Foundation fa una crida a tota la societat a activar-se i a prendre consciència de la importància del moviment per cuidar la salut, fent especial èmfasi en el vessant emocional. La fundació ha destacat que l'evidència científica assenyala que els nens que practiquen activitat física tendeixen a gaudir d'un major benestar emocional.

“Per això, convé promoure l'activitat física i el joc en moviment com una de les principals vies de socialització durant la infància i de promoció del benestar emocional”, ha conclòs l'entitat.

Redacció / Fotos: Gasol Foundation

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
100

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix