Aposta per les guinguetes sostenibles i respectuoses amb l’entorn

Imprimeix

La nova concessió de l’Ajuntament de Castelldefels, de 2022 a 2025, inclou criteris com el consum d'energies renovables i l'estalvi energètic i la col·laboració amb entitats de la comarca i de l'àrea metropolitana

La platja de Castelldefels comptarà amb noves guinguetes més sostenibles i respectuoses amb l'entorn. La nova concessió, de 2022 a 2025, inclou criteris com el consum d'energies renovables i l'estalvi energètic i la col·laboració amb entitats de la comarca i de l'àrea metropolitana.

guinguetes 2

S'han atorgat les llicències de dotze guinguetes de temporada de la platja que s'han d'integrar amb l'entorn mariner, oferir menús aptes per a tota mena de persones, tenir una bona gestió mediambiental, així com generar llocs de treball de qualitat, entre altres qüestions. Els establiments funcionaran aquesta Setmana Santa. Després de la valoració de tots els criteris establerts pel consistori castelldefelenc, s'han adjudicat les llicències següents: quatre a la Platja de la Pineda, dues a la Platja de Lluminetes i sis a la Platja del Baixador.

Redacció / Fotos: Arxiu