TRAM celebra el divuitè aniversari del primer trajecte

Imprimeix

Ha engegat la campanya “En fem 18. Per molts TRAMS!” i sortejarà diverses experiències culturals

El 3 d’abril de 2004, després de més de tres dècades sense aquest mitjà de transport, tornava el tramvia. Divuit anys i 400 milions de viatges després, aquest diumenge 3 d’abril TRAM va commemorar aquell primer trajecte de la xarxa de Trambaix.

801cc6c76c24e56c0237e6569ec38abf

Per celebrar la majoria d’edat, TRAM ha engegat una campanya digital a través de les xarxes socials corporatives sota el clam “En fem 18. Per molts TRAMS!”. La campanya s’allargarà durant tot el mes d’abril amb una estructura de dues parts: per una banda, cinc càpsules audiovisuals en clau humorística on el tramvia és el protagonista d’una sèrie de situacions que viuen els adolescents quan fan el pas vital cap a la majoria d’edat. Per l’altra, hi haurà cinc sortejos, entre les persones seguidores de TRAM, amb diversos regals culturals com a premi.

Captura de pantalla 2021 06 11 a les 15.54.05

Tots aquests sortejos tenen a veure amb la cultura i van des d’entrades als festivals de música més importants de la ciutat, a llibres, circ i teatre musical. Del 3 d’abril al 3 de maig qualsevol persona que segueixi les pautes que es donaran per xarxes hi podrà participar.

Redacció / Fotos: TRAM