TRAM celebra el divuitè aniversari del primer trajecte

Ha engegat la campanya “En fem 18. Per molts TRAMS!” i sortejarà diverses experiències culturals

El 3 d’abril de 2004, després de més de tres dècades sense aquest mitjà de transport, tornava el tramvia. Divuit anys i 400 milions de viatges després, aquest diumenge 3 d’abril TRAM va commemorar aquell primer trajecte de la xarxa de Trambaix.

801cc6c76c24e56c0237e6569ec38abf

Per celebrar la majoria d’edat, TRAM ha engegat una campanya digital a través de les xarxes socials corporatives sota el clam “En fem 18. Per molts TRAMS!”. La campanya s’allargarà durant tot el mes d’abril amb una estructura de dues parts: per una banda, cinc càpsules audiovisuals en clau humorística on el tramvia és el protagonista d’una sèrie de situacions que viuen els adolescents quan fan el pas vital cap a la majoria d’edat. Per l’altra, hi haurà cinc sortejos, entre les persones seguidores de TRAM, amb diversos regals culturals com a premi.

Captura de pantalla 2021 06 11 a les 15.54.05

Tots aquests sortejos tenen a veure amb la cultura i van des d’entrades als festivals de música més importants de la ciutat, a llibres, circ i teatre musical. Del 3 d’abril al 3 de maig qualsevol persona que segueixi les pautes que es donaran per xarxes hi podrà participar.

Redacció / Fotos: TRAM

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix