El III Techcities posarà en comú coneixements sobre l'Agenda Urbana

Imprimeix

Serà una jornada de debat i reflexió en la qual es posaran en comú experiències, bones pràctiques i reptes als quals s'enfronten les diferents entitats que es troben treballant sota el marc estratègic i metodològic

Aquest Dijous 24 de març tindrà lloc la tercera edició de la jornada Techcities, titulada ‘Agenda Urbana: compartint relat, reptes i respostes’, organitzada per l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i l'enginyeria TECH friendly. La trobada se celebrarà de manera presencial a l'Auditori del Parc Sanitari Sant Joan de Déu de Sant Boi de Llobregat i podrà seguir-se també en streaming.

Techcities 2022

Serà una jornada de debat i reflexió en la qual es posaran en comú experiències, bones pràctiques i reptes als quals s'enfronten les diferents entitats que es troben treballant sota el marc estratègic i metodològic que ofereix l'Agenda Urbana Espanyola (AUE).

Programa

24 de març

09:20 – 09:40 / Benvinguda institucional

09:40 – 10:00 / Conferència d’apertura: Les ciutats i els seus reptes

10:00 – 11:10 / Les Agendes Urbanes: 6 anys després d’Hàbitat 3

Modera: José Ángel Carcelén. Primer tinent d’alcaldia de Ciutat Sostenible i Saludable de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

 
 
 
 

11:10 – 11:40 / Pausa café

11:40 – 12:50 / Gobernança de les Agendes Urbanes locals

Modera: Teresa Muela. Secretàaria General de la Federació Andalusa de Municipis i Províncies (FAMP)

 
 
 
 

12:50 – 14:00 / Agendes Urbanes orientades a l’acció

Modera: Rosalía Herrera. Secretària de la Red Innpulso i directora general l’Ajuntament d’Ermua

 
 
 
 
 

14:00 – 14:30 / Conclusions i tancament

 
 
 

Sessió per a ciutats pilot

A més, el dimecres 23 de març se celebrarà una sessió a porta tancada i amb invitació dirigida a ciutats, municipis i territoris pilot de l'Agenda Urbana Espanyola. Tindrà lloc de manera presencial en Coboi Lab en horari de 17 a 20 hores.

Estarà composta per tres taules de treball: diputacions i municipis de menys de 20.000 habitants, municipis de més de 20.000 habitants i municipis del Baix Llobregat. A través d'aquestes taules, s'analitzaran les claus de l'èxit per a abordar les diferents fases metodològiques del procés d'elaboració dels Plans d'Implementació de l'Agenda Urbana, amb un enfocament pràctic i operatiu. Així, es compartiran experiències i pautes sobre el diagnòstic urbà, el procés participatiu i divulgatiu, i el seguiment i l'avaluació dels projectes estratègics.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Boi de Llobregat