La caminada solidària de Sant Joan de Déu aplega unes 11.000 persones

Imprimeix

Una de les sortides amb més èxit i novetat d'enguany ha estat la del Baix Llobregat

La caminada solidària en favor de l'Obra Social de Sant Joan de Déu, La Magic Line, ha reunit aquest diumenge uns 11.000 participants i preveu superar els 250.000 euros de recaptació per a projectes sanitaris i socials, entre els quals s'inclou cobrir necessitats bàsiques dels refugiats d'Ucraïna.

caminada 3

Sota el lema 'Som el que compartim', la iniciativa ha comptat amb més de trenta sortides repartides per diferents ciutats com Barcelona, Lleida, Palma o Madrid, localitat a la qual arriba per primer cop. En un comunicat, els organitzadors han celebrat que s'hagi pogut dur a terme aquesta edició amb recorreguts físics després de dos anys de pandèmia.

caminada 4

L'Obra Social de Sant Joan de Déu ha destacat que “avui és un dia molt emotiu” perquè “una vegada més la gent ha sortit al carrer i ha demostrat que la solidaritat és una eina transformadora.”

Una de les sortides amb més èxit i novetat d'enguany ha estat la del Baix Llobregat, promoguda per l'escola Utmar i els Serveis Sociosanitaris de Sant Joan de Déu, que ha proposat una ruta que passa per la Ciutat Esportiva Joan Gamper, a Sant Joan Despí.

caminada 2

Des del 2014, la Magic Line SJD ha destinat prop de 2 milions d'euros a finançar programes de suport a nens, adults i persones de la tercera edat als centres de Sant Joan de Déu i entitats socials properes.

Redacció / Fotos: Obra Social de Sant Joan de Déu