L’Ajuntament de Corbera rep el projecte d’actuació a La Cervera

El cost total de les obres a la urbanització és d’1.391.957 euros on es defineix l’arranjament que cal en les xarxes de serveis bàsiques que estan envellides pel pas del temps

La Diputació de Barcelona ha lliurat a l'Ajuntament de Corbera de Llobregat el projecte unitari d'actuació a la urbanització La Servera d'aquest municipi. El projecte ha de permetre l'execució de les obres mínimes a la unitat d'actuació per ser recepcionades pel consistori mitjançant el sistema de gestió en cooperació.

El projecte defineix les obres necessàries per a l'arranjament de la urbanització i que inclou la renovació trams de xarxa unitària en mal estat i un nou tram de xarxa separativa amb sobreeixidor. Aquesta actuació permetrà connectar aigües avall amb la xarxa separativa existent, millora de la xarxa d'abastament d'aigua per garantir pressions òptimes i possibilitar cobertura d'hidrants.

El treball també contempla l'ampliació de la xarxa elèctrica de baixa tensió a totes les parcel·les i soterrament i el desviament per via pública de la xarxa de mitja tensió actualment per parcel·les privades. Finalment, el projecte inclou la pavimentació de nou totes les calçades inclòs un passatge amb cul-de-sac i un tram de vial al qual cal modificar la rasant, i ampliant voreres als trams on es reposen els serveis. El cost total de les obres incloses en aquest treball és d’1.391.957 euros.

Actualment, la urbanització es troba quasi tota asfaltada i disposa de les xarxes de serveis bàsiques envellides pel pas del temps. També disposa un projecte d'urbanització previ que preveu la renovació integral de paviments i serveis. El nou projecte incorpora anàlisi i diagnosi de l'estat actual que permet desenvolupar les actuacions estrictament necessàries en la vialitat pública i les xarxes de serveis bàsiques de la urbanització per aconseguir una urbanització de qualitat minimitzant els costos.

Redacció / Foto: Diputació

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
108

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix