Un tren atropella mortalment un home entre Viladecans i Gavà

El tràgic succés ha passat cap a les 13:30 hores a la línia R2 Sud

Un atropellament mortal d’un home en un punt de la via fèrria situat entre les estacions de Viladecans i Gavà ha provocat retards en la circulació dels trens regionals i de Rodalies de la línia R2 Sud. Segons ha informat un portaveu de Renfe, l'atropellament ha passat cap a les 13:30 hores d'aquest dissabte, en un punt d'accés no autoritzat del trajecte ferroviari Viladecans-Gavà. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) no ha pogut fer res per salvar la seva vida, ja que quan ha arribat al lloc dels fets la persona ja era morta.

L'atropellament ha obligat a inhabilitar una part de la línia fèrria, de manera que els trens estan circulant per via única en el tram afectat. Això està provocant retards, d’una mitja hora, tant als trens regionals del corredor sud com en el servei de Rodalies de la línia R2 Sud.

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per aclarir el fet de la mort, encara que la primera hipòtesi podria ser un suïcidi.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix