Mor Ramiro Vega, un dels fundadors de la Fundació Marianao de Sant Boi

També va formar part durant anys de la Germanor Obrera d'Acció Catòlica (HOAC) del municipi baixllobregatí

Ramiro Vega, un dels fundadors de la Fundació Marianao de Sant Boi de Llobregat, va morir ahir als 71 anys, segons ha informat aquest dijous la mateixa entitat social en un missatge al seu compte de Twitter. Infermer de professió, a més de membre fundador de la Fundació Marianao, Vega també va formar part durant anys de la Germanor Obrera d'Acció Catòlica (HOAC) del municipi baixllobregatí.

“A Marianao estem de dol. Ens ha deixat Ramiro Vega, fundador, voluntari i amic de la comunitat petita, jove i gran de Marianao. Has estat sempre compromès amb la justícia social, al costat de les persones més vulnerables. Estimat amic, sempre estaràs present al nostre cor”, ha indicat la fundació en un tuit.

ramiro vega mor 2

L'alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret, també s'ha sumat a les condolences: “Vull expressar el nostre condol i tot el nostre suport a la seva família i amics de la Fundació Marianao.”

“Ramiro, sempre estaràs amb nosaltres”, han dit l'HOAC de Barcelona, i ha afirmat que “ressonarà el rés perquè les obreres i obrers com Ramiro, morts al camp de l'honor del treball i de la lluita, descansin en pau.”

La Fundació Marianao té els seus orígens en els anys 80 en un grup de persones, la majoria joves del barri Marianao de Sant Boi de Llobregat, que des del voluntariat social buscaven alternatives als greus problemes que sofrien els infants i joves per la falta d'equipaments i recursos socials.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
155

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix