Fundesplai inaugura un ‘escape room’ de ciència-ficció sobre alimentació

Imprimeix

Aquest nou espai està situat a la seu de l’entitat al Prat de Llobregat

Fundesplai ha posat en marxa un 'escape room' especial que combina ciència-ficció i orientació educativa centrada en l'alimentació sostenible, que ha batejat amb el nom d'Escape Food 2050 i que ha habilitat a la seu de l'entitat al Prat de Llobregat.

fundesplai room 2

Escape Food 2050 proposa una aventura de ciència-ficció per a un futur distòpic en el qual els jugadors hauran d'evitar que es desencadeni una catàstrofe climàtica i alimentària a través de diverses proves, que estan relacionades amb l'alimentació sostenible. Abans d'entrar a la sala, cada grup participant ha de fer una compra especial en un 'supermercat', situat a les mateixes instal·lacions de Fundesplai, i els productes adquirits condicionaran tota la partida i els permetran anar resolent els diferents enigmes. L'activitat està pensada perquè puguin participar des de dues a sis persones, que hauran d'anar superant diferents proves en un temps màxim de 60 minuts. Poden participar en aquest 'escape room' alimentari jugadors a partir dels 15 anys o a partir dels onze anys si van acompanyats de dos adults. En aquest joc, els jugadors saltaran cap al futur per evitar que es desencadeni una distopia.

fundesplai room 3

Aquest nou espai, que està situat a la seu de Fundesplai al Prat de Llobregat, s'inaugura demà, dia 25 de febrer, i està relacionat amb l'exposició 'Menja. Actua. Impacta', que fa un recorregut immersiu per com els sistemes alimentaris influeixen en la salut de les persones i el planeta.

Redacció / Fotos: Fundesplai