Fundesplai inaugura un ‘escape room’ de ciència-ficció sobre alimentació

Aquest nou espai està situat a la seu de l’entitat al Prat de Llobregat

Fundesplai ha posat en marxa un 'escape room' especial que combina ciència-ficció i orientació educativa centrada en l'alimentació sostenible, que ha batejat amb el nom d'Escape Food 2050 i que ha habilitat a la seu de l'entitat al Prat de Llobregat.

fundesplai room 2

Escape Food 2050 proposa una aventura de ciència-ficció per a un futur distòpic en el qual els jugadors hauran d'evitar que es desencadeni una catàstrofe climàtica i alimentària a través de diverses proves, que estan relacionades amb l'alimentació sostenible. Abans d'entrar a la sala, cada grup participant ha de fer una compra especial en un 'supermercat', situat a les mateixes instal·lacions de Fundesplai, i els productes adquirits condicionaran tota la partida i els permetran anar resolent els diferents enigmes. L'activitat està pensada perquè puguin participar des de dues a sis persones, que hauran d'anar superant diferents proves en un temps màxim de 60 minuts. Poden participar en aquest 'escape room' alimentari jugadors a partir dels 15 anys o a partir dels onze anys si van acompanyats de dos adults. En aquest joc, els jugadors saltaran cap al futur per evitar que es desencadeni una distopia.

fundesplai room 3

Aquest nou espai, que està situat a la seu de Fundesplai al Prat de Llobregat, s'inaugura demà, dia 25 de febrer, i està relacionat amb l'exposició 'Menja. Actua. Impacta', que fa un recorregut immersiu per com els sistemes alimentaris influeixen en la salut de les persones i el planeta.

Redacció / Fotos: Fundesplai

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix