Vallirana indignada per la incertesa sobre els “túnels de la vergonya”

El que ja es comença a conèixer com els túnels de la vergonya estan acabant amb la paciència de l’Ajuntament i de la ciutadania de Vallirana. L’obra, de només dos quilòmetres, continua aturada amb els túnels a mig construir, després d’un procés que ja s’acosta al 25 anys d’història.

El Govern de l’Estat ha fet públics els Pressupostos Generals i en aquests s’estableix que la dotació pel que fa a la variant de Vallirana serà de 8.570.000 € per al 2013, 0 € per al 2014, 21.028.700 € per al 2015, i 20.870.000 per al 2016, han informat fonts municipals.

Accions de protesta

L’Ajuntament de Vallirana no aconsegueix, malgrat les "constants temptatives", que la ministra de Foment, Ana Maria Pastor, rebi una representació municipal per parlar de la situació de les obres de la variant, aturades actualment amb els túnels a mig construir.

Tot i que està elaborant un seguit d’esmenes als Pressupostos Generals, l’Ajuntament de Vallirana convocarà la Comissió de Seguiment de la Variant de Vallirana, formada per tots els partits representats al Consistori, amb la intenció de promoure accions ciutadanes de protesta.

Redacció | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix