Detinguts per robar mil euros a una àvia a Sant Boi

Imprimeix

Els fets van passar el 27 d’agost. La dona acabava de treure els diners a una entitat bancària molt propera al seu domicili. Quan va arribar a casa seva es va adonar que la cremallera de la bossa estava oberta i que els diners no hi eren.

Gràcies a diferents càmeres de seguretat, els investigadors van poder comprovar com els lladres escollien la seva víctima a la mateixa entitat bancària i com, després, la seguien fins a un supermercat proper.

Un cop allà, la van envoltar perquè ningú se n’adonés del furt i, mentre un dels lladres li feia una pregunta per distreure-la, un altre li va obrir la bossa i li va treure els diners.

Els detinguts són Emma Leonor C. R., de 61 anys i de nacionalitat venezolana; Nubia Alexandra G., de 40 anys i de nacionalitat colombiana; Fabiola C. R. de 48 anys i de nacionalitat colombiana, i Julian V. C. de 58 anys  i de nacionalitat colombiana, veïns  de les comarques del Baix Llobregat i Barcelonès.

Tots quatre estan acusats d’un delicte de furt. Van passar a disposició del Jutjat de Guàrdia de Sant Boi de Llobregat el passat 24  de setembre, qui va decretat la llibertat amb càrrecs.

Redacció | Foto: Arxiu