El metro tornarà a funcionar ininterrompudament els dissabtes a la nit

Imprimeix

Pel que es refereix a l'autobús nocturn, el Nit Bus de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i el servei de la Generalitat mantindran l'horari habitual

El Metro de Barcelona tornarà a donar servei ininterromput durant les nits dels dissabtes i les vigílies de festiu a partir d'aquest cap de setmana, en virtut de la reobertura de l'oci nocturn acordada pel Govern. Així ho va decidir i anunciar ahir dimarts l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) de l'àrea de Barcelona, a instàncies de les administracions consorciades i els principals operadors de transport públic.

horari metro

Durant la sisena onada de la Covid-19, els serveis de metro havien adaptat els seus horaris a les restriccions per contenir el rebrot epidèmic, posant com a límit d'obertura les dues de la matinada per a les nits dels dissabtes i de les vigílies de festius.

nit bus

Pel que es refereix a l'autobús nocturn, el Nit Bus de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i el servei de la Generalitat mantindran l'horari habitual, que no s'ha alterat durant aquest temps.

L'ATM ha recordat que és obligatori l'ús de la mascareta en el transport públic i que es recomana mantenir silenci durant el trajecte.

Redacció / Fotos: Bernat Borràs-Arxiu