Retiren el gos al seu propietari per maltractament animal al Prat

Imprimeix

L’amo va ser condemnat per agredir-lo amb un bastó amb una pena de quatre mesos d'inhabilitació per a la tinença d'animals després d’una denúncia d’una persona que va aportar imatges

La Guàrdia Civil va retirar un gos de la cura del seu propietari condemnat per un jutjat per un delicte lleu de maltractament animal. Agents del Servei de Protecció de la Naturalesa (SEPRONA) de la Guàrdia Civil de Barcelona, complint amb l'ordre judicial, van ser els encarregats de retirar l’animal d’un domicili del Prat de Llobregat.

MAI 2

L’amo va ser condemnat amb una pena establerta d'inhabilitació de tinença d'animals durant quatre mesos. Mai, un gos de raça mestissa de cinc anys d'edat, va ser intervingut pels agents del SEPRONA i portat a una protectora d'animals domèstics que serà l'encarregada la seva cura i custòdia fins que es compleixi la condemna imposada per l'autoritat judicial.

Es tracta de la primera vegada que el SEPRONA de la Guàrdia Civil ha hagut d'intervenir un animal de companyia d'acord amb una sentència d'aquest tipus a Catalunya.

Redacció / Fotos: Guàrdia Civil